שאל את הרב

בישול בשרי

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 09/01/23 12:03 טז בטבת התשפג

שאלה

באיזה אפשרות אני יכול להכין בשרי בטאבון חלבי (הטאבון מגיע לטמפרטורה של 500 מעלות)

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אם אפשר לראות בטבון סוג של תנור אפיה, יש אפשרות הלכתית להפוך תנור חלבי לתנור בשרי.

מצרף כאן קישור שמסביר את הפעולה. https://www.toraland.org.il/4296

תנקוט באותה דרך גם בטבון שלך.

ראוי לנקוט בשלשת הדרישות שמפורטות בקישור:

1. ניקוי התנור משאריות הבשר או החלב.

2. המתנה של עשרים וארבע שעות בין שימוש אחד לשימוש שני.

3. הפעלת התנור על החום הגבוה ביותר למשך חצי שעה.

כתבות נוספות