הוספת אות ה' לשם

חדשות כיפה הרב דוד לוי 13/01/23 02:30 כ בטבת התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב

שמי שיראל

והבנתי שהוספת האות ה' פותחת את המזל של האדם.

וייתרה מזאת יותר אוהבת לשמוע שקוראים לי שיר-אלה מאשר שיראל.

אז השאלה היא אם זה טוב להוסיף את האות ה' לשמי (שיראלה)

והאם יש הבדל אם אשנה את שמי בת.ז ל(שיר-אלה) או (שיראלה) השאלה האם המקף שכביכול מפריד האם משנה מזל או שזה בסדר ואין הבדל.

אני פשוט יותר אתחבר שהשם שלי ייכתב כך בתז(עם מקף) ובכל מקום ששמי אמור להיות מצויין בו.

תודה מראש.

תשובה

שלום לך,

לענ"ד כל שינוי מהשם שקראו לך הוריך אינו נכון ואינו טוב. זה לא פותח שום מזל שהרי אין מזל לישראל.

לכן אל תשני את שמך , אל תחפשי שם להתחבר אלא תתחברי למה שהוריך קראו לך.

לגבי מזל צריך לחפש אותו בעין טובה בעשיה חיובית ובשיפור המידות

בהצלחה דוד לוי