ספר על איך להיות צדיק

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 04/01/23 09:27 יא בטבת התשפג

שאלה

שלום,

בהמשך לשאלתי על התניא, האם אתה יודע להמליץ לי על ספר איך להיות צדיק? או מאמר איכותי בנושא? כמו שאמרתה לאכול בריא ופשוט, לא לבזבז זמן....

אני רוצה להיות צדיק וכרגע אני לומד מסילת ישרים, פניני הלכה ובעתיד אלמד תניא עם פרוש.

תשובה

בס"ד

שלום רב,

נכתבים היום ספרים בשפה שלנו, כיצד להתפתח בדרך החסידות. אני לא יודע אם הם מכוונים למדרגה של צדיק. אבל אני מעריך שתוכל להיעזר בהם.

תחפש בגוגל ותמצא מספר ספרים בעניין.