העיקרים של הרמב"ם

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 21/12/22 08:54 כז בכסלו התשפג

שאלה

שלום,

לדעתי זה כן יתרון עצום רק להאמין באלוקים ולצפות ברקע לביאת משיח. כי כך כבר עומדים בעיקרים של הרמב"ם.

אין מה להשוות את זה לאדם אתאיסט או אגנוסטי.

תחשוב על זה ברצינות- לדעתי זו דרך המלך להציל מיליוני תינוקות שנשבו.

קח בחשבון שברגע שמאמינים באלוקים ברקע אפשר לקיים דברים קטנים פה ושם. ומכל מקום עומדים בעיקרי הרמב"ם.

עדיף מאתאיסט גמור ששולל את הקיום של...

אם תפיץ זאת בקרב רבנים כמו שהסברתי בהודעה קודמת או זו שלפניה, הם יכולים לקרב הרבה יהודים ולהציל אותם.

תחשוב על זה ברצינות.

---

אלוקים קורא מחשבות ואני רציני לגמרי שזה לא מגיע ממקום של התנשאות. בתשובה שלך כתבת אלוקים עם האות ה"א, בלי מקף. לידיעתך.

--

תחשוב על זה ברצינות זה פתרון מדהים שיכול להציל הרבה תינוקות שנשבו.

בבקשה תפיץ זאת בקרב רבנים. לפחות לתת להם את הרעיון הזה.

תשובה

שלום וברכה

יישר כוח על הרצון לקרב את כולם לאמונה.

הלוואי.

כל טוב