מחשבות רעות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 14/12/22 12:57 כ בכסלו התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב,

שאלתי אותך שאלה לגבי כל המחשבות הרעות שיש לי כמו שאני חושב דברים רעים על ה' ואומר דברים לא טובים עליו

לא יודע למה אבל כל פעם שאני שומע את המילה הקדוש ברוך הוא אני נכנס לחרדה ולפחדים וללחץ אולי זה בגלל כל המחשבות הרעות

מה אני עושה בשביל להעלים את זה?

תשובה

שלום

אני ממש מציע לשוחח על כך עם אחד ההורים או עם דמות חינוכית תורנית בבית הספר (או הישיבה) שלך.

אבל יש לי רעיון בשבילך - תנסה להשיג את הספר 'אהבת עולם אהבתיך' של הרב חננאל אלרן. נראה לי שהוא ממש יכול לעשות לך טוב, ולהעביר אותך תהליך של בניית יחס חדש נכון כלפי הקב"ה וטובו העצום כלפינו וכלפי העולם כולו.

בהצלחה