כתובה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 06/12/22 22:45 יב בכסלו התשפג

שאלה

שלום חבר שלי הוסיף שם, אמרו לו לשנות גם בכתובה, פעמיים רשמו את הכתובה לא נכון, ‏האם אפשרי לשנות את הכתובה בפעם השלישית? מסתבר שהשם שהוא הוסיף גם לא תואם לו, הוא צריך גם להחליף את השם שהוא הוסיף וגם לשנות כתובה פעם שלישית האם זה אפשרי? …. ומותר ?

תשובה

שלום

אפשר לתקן את הכתובה כמה שצריך, אבל אני לא ממש מבין למה הוא חושב שהוא צריך להחליף שם שוב פעם.

החלפת שם זה לא דבר שעושים בכזאת קלות, וצריך לבדוק האם באמת זה נצרך ולמה.

כל טוב