מה כל כך רע

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 19/10/22 17:32 כד בתשרי התשפג

שאלה

מה כל כך רע בשדים מצאתי אתר הם מלמדים שם איך לתקשר עם לילית סמאל צריך לכתוב את השם שלהם בדם בעברית אני שואל אותך מה הבעיה פה נו מה יהיה האל שלך לא מתייחס למאמינים שלו

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אתה שואל על קשרים ועיסוקים בשדים, סמאל ולילית...

לי ברור שצריך להתרחק מהם. אני מאמין שצריך לעסוק רק בכוחות הטוב.

גם אם יש כוחות רעים ומזיקים - אין לי שום עניין להתקשר אליהם. אני רוצה טוב וחפץ רק בטוב - אני בטוח שזה מה שאלוקים מצפה מכל יהודי לרצות טוב ולפעול טוב..