טיפות אהבה 15

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 20/10/22 19:02 כה בתשרי התשפג

שאלה

שלום הרב

אני שומר כבר חודש

ואני ממש חרמן ולצערי מאונן אבל לפני הגמירה עוצר ויוצא לי מלא נוזל שקוף ודביק ביחד עם השתן מה ההלכה אומרת על טיפות אהבה והאם מקלחת תעזור להוריד את הטומאה

תודה

תשובה

בס"ד

שלום רב,

בסופו של דבר יוצא זרע זה אומר שאתה לא שומר ברית.

שמירת ברית נעשית על ידי כך שלא פועלים בדרך שמביאה לקישוי האיבר.

מה שמסלק את הטומאה זו טבילה במקווה לא רחצה.

אבל גם מי שטובל במקווה נדרש לשמור ברית באופן מלא.

אתה צריך להתחיל להתחזק בשמירת הברית.

שמירת ברית מתקיימת כאשר נמנעים לחלוטין מלגעת באיבר בדרך שתעורר אותו.

צריך להכיר את עצמך ולדעת מה מפתה אותך ומתי אתה מתפתה לגרות את עצמך. בהתאם לכך ללמוד כיצד להתרחק מכך.