תשלום

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 23/09/12 15:02 ז בתשרי התשעג

שאלה

אני עבדתי עבור חברת תרגום כמתורגמנית (תרגום סימולטני) בקורס על ביטחון ימי במשך 3 ימים ביולי. מקובל לעבודות כאלה להעסיק 2 מתורמנים שמחליפים זה את זה כל חצי שעה בערך כדי לשמור על ריכוז. בעודה זו הייתי יחידה.

סכום התשלום שהגשתי הופקד בחשבוני לפני כשבועיים ועכשיו קיבלתי צ'ק בדואר. שאלתי : מה לעשות אתו?

תהיתי אם לכתוב לבעל החברה שהעסיק אותי את המייל הבא:

אני קיבלתי היום בדואר צ'ק מ-"בראשית" על סך 6,275.20 ש"ח. אני מודה לך כי החלטת לשלם לי כגמולי, על התרגום הסימולטני שעשיתי לבדי במשך שעות רבות ורצופות במשך שלושה ימים בחודש יולי, כשלעבודה זו מקובל על פי התקן להעסיק שני מתורגמנים מקצועיים. (אני אומרת "כגמולי" כי עשיתי עבודה של שני אנשים, וב-10 ביולי הופקד בחשבוני סכום זהה, ועליו שלחתי לך חשבונית).

מובן שתקבל גם חשבונית על התשלום הנוכחי.

בברכה,

ולהשאיר לו את ההחלטה, מה דעתך?

בתודה,

פביאן

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם הבנתי נכון הסכום הזה היה מגיע לך גם אם היית עובדת יחד עם מתורגמנית נוספת, אם כך בודאי שאת יכולה לשלוח מייל כזה.

בברכה,

דני ארגמן