תשוקה לילד

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 17/10/10 18:35 ט בחשון התשעא

שאלה

שלום הרב,

תודה על תשובתך,מכיוון שכבר כתבתי לך , (לפני כניסת השבת הכותרת היא "נמאס מהיראה") אמשיך לשאלה נוספת ברשותך,

אני בת 32, עברתי 2 הפלות (מרצון לצערי) בשנים האחרונות, ויותר משאני רוצה זוגיות אני משתוקקת לילד, זה גם הגוף וגם הנשמה זועקות לזה, ומתוך מצב זה שלצערי הרב הכנסתי את עצמי, קשה לי ביותר למצוא זוגיות, מרגישה את הכאב על ההפלות חזק! ויצאתי בשנה האחרונה בערך עם 20 גברים, לחלקם סיפרתי על מצבי, ולא הצלחתי ליצור קשר משמעותי כי הקושי בתוכי הוא עצום, מרגישה שעד שאני לא נכנסת להריון אני אומללה ואין טעם לחיי,

בבקשה, אם אתה יכול לעזור לי במשהו,

אני בחרטה גדולה על מעשי העבר, איך אוכל לתקן

תשובה

ב"ה,

לשואלת שלום,

א. "איך אוכל לתקן?" – ההדרכה היא קודם לתקן את העתיד ואחר כך את העבר (אורות התשובה), אם באים לתקן את העבר הקשיים נערמים עד כדי יאוש.

התיקון לעתיד הוא להכנס למסגרת חיים נורמלית,
בעל וזוגיות, ילדים ומשפחה.
ודוקא לפי הסדר הזה, קודם הבעל! לאהוב להעניק להתחבר ורק אחר כך ילד!

אם התשוקה לילד תהיה דומיננטית הבעל ירגיש את עצמו כאמצעי וזה יפגע מאוד בזוגיות.

ב. את מתארת מצב שקשה לך ליצור קשר משמעותי עם בחור,גבר.

תחילת העבודה צריכה להיות ביניך לבין עצמך, להשלים עם עצמך!! לעשות סדר ברגשות ובמחשבות שלך,
"לעשות סדר" הוא ביטוי מאוד כללי, כי אני לא מכיר בדיוק את כל מה שאת נושאת בקרבך.
על כל פנים, קשה או בלתי אפשרי ליצור קשר משמעותי ומוצלח אם את לא מארגנת מחדש את כוחות הנפש והחיים שלך, אפשר לעשות זאת ע"י איש מקצוע או מדריכה רוחנית שאת נותת אמון בה ובמיומנויות שלה.

ג."אני אומללה עד שלא אכנס להריון" זו התניה לא צודקת, אשה היא בת אדם שווה גם אם היא עדיין לא בהריון, קל וחומר אם ישנם שלבים קודמים לזה,( ארגון כוחות הנפש, וזוגיות).

ג. כיון שבחרת באורח חיים אמוני את זקוקה להדרכה אישית של אישה מתאימה לך,תנסי במכון אורה או בראש יהודי, החיים מתוך אמונה אמורים להיות יותר מיושבים ומובנים מתוך הכרה ושליטה. ( אם כי יסורים יש לכולם ..גם למאמינים, ויש את הכלים איך להבין אותם ולהבנות מהם, אבל זו כבר סוגיה אחרת)

חזקי ואימצי!

בברכה,

דני ארגמן