תקועה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 23/07/08 11:54 כ בתמוז התשסח

שאלה

אני בת 22 שסובלת מכל מיני כאבים בעיניים וכמו כן מאלרגיות חמורה אשר בשל כך אנני מוצאת מקום עבודה ומאלץ אותי להישאר בבית אנני מתקדמת בחיים ומרגישה שחיי תקועים וזה מסב לי ולמשפחתי צער רב.מה אני צריכה לעשות כדי להביא לשינוי.

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית נברכך אותך לרפואה שלמה אמן.
1)את צריכה לפנות לטיפול מקצועי רפואי אולי אלטרנטיבי על מנת לפתור או לצמצם את את הכאבים ואלרגיות שמהם את סובלת.
השם הוא רופא חולים ובודאי ישלח לך את השליחים הטובים והנאמנים על מנת לרפא אותך.

2)אני מניח שיש הרבה דברים שאת אוהבת לעשות ויש הרבה תחומים שבהם את יכולה לעבוד אז כדאי לך לפתח את אותם תחומים שבהם את חזקה ושהם מתאימים לאישיות שלך. כגון סוגי עבודות שתוכלי לעשות מהבית וכדומה.

ויהי רצון שהשם יאיר את פניו אלייך ויתן לך חן וחסד ורחמים ושמחת הלב ומאור פנימי אמן כן יהי רצון.

וכמו בשיר של אלברשטיין כדאי לך לחייך אל העולם...
החיוך של העולם יחזור אלייך כי "כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם".

[ "כדאי, כדאי ללמוד מן הפרחים
לא לקמץ בחיוכים
והעולם, תראו, יהיה פתאום כה טוב
כדאי לחלום ולקוות נסו רק פעם
כדאי לצחוק, כדאי לחיות, כדאי לאהוב

צריך קצת לחייך, מותר לכעוס
אך בזהירות לא להרוס
אפשר לרקום חלום נפלא ביום סגריר
הכל יהיה עוד טוב יותר וודאי, אבל בינתיים
אפשר לבכות ללא סיבה, אפשר גם לשיר..]"

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.