תפילת שחרית

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 15/03/18 10:02 כח באדר התשעח

שאלה

בשל זמני הקצר בהתחזקות, הורדתי מהאתר את תפילת השחרית המקוצרת.

כזכור לי, בתפילת השחרית מופיעה גם שירת הים, אך בתפילה הקצרה שהורדתי אינני מוצא את שירת הים.

לאחר איזו ברכה בתפילה עלינו לברך את שירת הים שקרובה לליבי וזכורה לי מבית ספרי???

תודה!

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית יישר כוח עצום לך בדרכך החדשה!!!

אשריך !

שירת הים נאמרת במסגרת פסוקי דזמרא הנאמרים לפני ברכת המאורות וקריאת שמע.

שירת הים שייכת לעולם היצירה וברכת המאורות וקריאת שמע שייכים לעולם הבריאה.

ואח"כ תפילת העמידה שייכת לעולם האצילות.

לא ניתן להגיע לעולם האצילות שזה החדר הפנימי אם לא עוברים דרך עולמות העשיה הבריאה והיצירה.

תחשוב על זה!

בהצלחה גדולה,

עוזיאל אליהו,

.