תפילה לזיווג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 23/10/10 23:07 טו בחשון התשעא

שאלה

שלום כבוד הרב! ותודה על העזרה והסבלנות!!

רציתי לשאול אני עוד מעט בעז"ה בת 19, התחלתי השנה שרות לאומי..

ואני לא בלח"ית (בחורה לחוצה חתונה,אני בעז"ה מעדיפה ורוצה בגיל צעיר,אבל לא לחוצה)

אני יודעת שמבחינה נפשית אני די מוכנה לחתונה..אבל עוד לא..

כלומר ברור לי שאני לא אתחתן השנה..

(בגלל סיבה מסויימת)

שאלתי-

אם מותר לי להגיד לאנשים להתפלל עלי לזיווג הגון בקבר של ר' נתן בן עוזיאל בעמוקה? (ובכלל בבכותל ובמקומות קדושים)או שכל עוד אני לא מוכנה לחתונה אז עדיף שלא..?

תודה מראש!

תשובה

ב"ה,

לשואלת שלום,

א. אפשר להתפלל שיבא בעיתו ובזמנו.

ב. כמו כן מציאת הזיווג הנישואין ובנית המשפחה הוא תהליך ארוך,
כבר עכשיו צריך להתחיל, אם לא בחיפוש הזיווג, אז בהכנות הנפשיות והמידתיות,
וזה בודאי תהליך שזוקק מאמץ ותפילה.
עדיף שאת תתפללי על עצמך.

בברכה,

דני ארגמן