תפילה וטסט

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 10/03/22 18:12 ז באדר ב'

שאלה

שלום וברכה.

יש לי טסט נהיגה לשעה מוקדמת בבוקר. סביבות 6.15/6.30 לגבי תפילת שחרית האם עדיף לקום מוקדם יותר להתפלל לפני . שזה לפני עלות השחר . תפילה שלמה במנין. או אחרי הטסט ??

תשובה

שלום

אם אין אפשרות אחרת לטסט, אז נראה לי שנכון להתפלל לפני הזמן, אבל בתנאי שזה אחרי זמן ציצית ותפילין, שזה עכשיו בסביבות 5:10. עדיף כמובן במנין, ואם אפשר אז ביחיד.

אגב, הנץ עכשיו זה בסביבות עשרה/חמישה לשש, כך שאם הטסט בשש וחצי, יש אפשרות להתפלל בזמן לפניו.

כל טוב ובהצלחה