תפילה בבני עקיבא

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 21/02/12 21:56 כח בשבט התשעב

שאלה

בתפילת מנחה אצלנו בבני עקיבא , הרבה פעמיים בנות צוחקות או מדברות בניהם ,השאלה היא אם אני יושבת ליד בנות שמדברות וצוחקות ואני שומעת משהו נניח וצוחקת זה בסדר ?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

כמובן כל מה שמפריע בתפילה זה לא בסדר. אבל צריך לדעת שמתקדמים לאט לאט, צעד צעד.
אם כל החברות שלך יושבות יחד בתפילה - אין לך ברירה, אלא לשבת אתם.
את צריכה להשתדל להשקיע את עצמך בסידור ולהתפלל - תנסי גם לשכנע (בטוב ובנועם) חברות שלך להתפלל יפה.
תשתדלי לא להקשיב ולא להפריע.
אולי תדברי עם המדריכה שתשב עם הבנות וכך תעזור לכם להתפלל יפה.