תן לי סיבה להמשיך להאמין באלוהים

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 10/01/22 12:54 ח בשבט התשפב

שאלה

אני חושב שאלוהים חי בסרט אם הוא חושב שאני יאמין בו אם הוא לא מראה סימן לקיום שלו ויוצא לי שאני מקלל אותו הרבה אז תן לי סיבה אחת ללמה צריך להאמין באלוהים, מצידי שהוא ישלח אותי לכף הקלע ואפילו אם הוא יתגלה אליי אני אקלל אותו

תשובה

שלום

נראה לי, גם לאור סגנון שאלתך וגם לאור שאלותיך בעבר, שאתה דווקא מאוד מחפש את האמונה, אלא שיש לך קושיות וכאבים חזקים, שמפריעים לך.

אני מציע לך, אם באמת רצונך בתשובות, למצוא רב באזור מגוריך (ואם אתה צריך, אוכל לנסות לסייע לך בזה), שתוכל לשבת איתו בצורה רצינית, לפרוס את שאלותיך, קושיותיך וכאביך, ולברר בצורה משמעותית.

זה נראה לי הכיוון הנכון עבורך, ויכול להיות שיש צורך בעוד כיוונים.

אשמח לסייע במה שאוכל

כל טוב