תיקון לתשמיש בשיבעה נקיים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 14/03/02 07:38 א בניסן התשסב

שאלה

שלום לרב

עשינו מעשה נורא.

[מצונזר]

אנו החלטנו דבר ראשון לשמור על טהרת המשפחה. למרות שגם קודם שמרנו. ומקבלים עלינו כל מה שהרב יגיד.

תודה

תשובה

בס"ד

לפי מה שכתבתם על עצמכם. מי אתם מה עבודתכם ומה כוחכם.

התיקון הוא:

א- ארבעים יום צום למי שיזם את המעשה. ואם זה שניכם - אז שניכם.

ב- הצום לא צריך להיות רצוף אלא כל שבוע שני וחמישי.

ג- אם אינכם יכולים לצום יום אחד, עליכם לתת צדקה באותו יום בערך של ארוחות של אותו היום.

ד- מלבד זאת על הגבר להרבות בטבילה במקוה או מעיין אם יש ליד הבית.

ה- על הגבר להקפיד מאוד שלא להתבונן בשום אשה בעבודה בעיתונות ובודאי בטלויזיה וכד'.

ו- גם על האשה להקפיד מאוד במה שהיא קוראת או צופה. שלא לראות דברים שיש בהם קשר לעריות. עיתוני נשים וסדרות טלויזיה.

[והוא רחום יכפר עוון]

בהצלחה