תגובה לתשובה בנושא השיער2

חדשות כיפה הרב שי פירון 22/04/02 17:32 י באייר התשסב

שאלה

קראתי את תשובתך בקשר למדריך שלי שיש לו בעיה עם השיער של הבנות בסניף, והבנתי מכך שאני יכולה להמשיך ללכת עם שיער פזור. למרות שאמרת לי שאינני צריכה להרגיש לא נעים מהמדריך, אני יודעת שאני ארגיש לא נעים... ואינני יודעת מה לעשות. עכשיו, נתקלתי בשאלה שהופנתה לרב שמואל אליהו בה הוא נשאל האם בנות צריכות ללכת עם שיער אסוף ובתשובתו הוא עונה שאם מדובר בשיער שאינו קצר ראוי ואף חובה ללכת בשיער אסוף. עכשיו, אינני יודעת מה לעשות.... אשמח אם תגיב על כך.

תודה מראש -הדס-.

תשובה

ב"ה

שלומות!

הדס, אני מעריך אוהב ומכבד את אחי ורעי הרב שמואל אליהו. הוא תלמיד חכם ואשיות שיש הרבה מה ללמוד ממנה. זאת בנוסף להיותו בנם של קדושים ובודאי בבית בו גדל שאב רבות מאביו המקובל הגאון הרב מרדכי אליהו.
ואף על פי כן, בענין זה אני חולק עליו כמו גם בשל העובדה שאני מנתח את הדברים מתוך הכרות של הזרמים הרוחניי םבכפר סבא וכו'.

לכן אני נשאר בעמדתי "ואלה ואלה דברי אלוקים חיים" ושבעים פנים לתורה!

בהצלחה!!!