שעורי תורה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/11/06 17:40 יד בחשון התשסז

שאלה

שלום רב!

רציתי לבקש את עזרתך.

אני חוזרת בתשובה מזה כחצי שנה, אני שומרת שבת, מתפללת בבוקר,

השתתפתי בשני סמינרים של ערכים, שחיזקו אותי מאד, ומאד הייתי הולכת לשעורי תורה בכמה מקומות.

נכון להיום הפסקתי ללכת לשיעורים.

כל סיבה שאתן מיותר, אם זה מפאת השעה המאוחרת אחרי השעות המרוובת של העבודה היומיומית, או אם זה בגלל תכני ההרצאות, או בגלל קהל המשתתפים.

אשמח אם תוכל לייעץ לי לגביי תוכנית של שעורי תורה שאוכל ללכת ולאמץ לחיקי, משהו שיסתדר לי עם שעות העבודה.

אני עובדת מהבוקר עד 18 בערב, כל יום.

משהו שיחשוף בפניי את היהדות, משהו קליל, שיסלול בפניי את הדרך להמשך ב"ה.

מה שעצוב לי מאד, זה שאני מרגישה בחסרונם של השיעורים, והם אכן שינו אותי, וגרמו לי להסתכל על דברים בצורה שונה, ועל החיים בכלל. ולעבוד על מידותיי.

תודה רבה,

מאיה חיים - פור

תשובה

שלום וברכה
לא כתבת היכן את גרה.

כל טוב