שמירת נגיעה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 30/09/13 14:45 כו בתשרי התשעד

שאלה

שלום,

יש לי שאלה שאני מתעסקת בה כבר הרבה זמן.

לפני כחצי שנה הכרתי את חבר שלי,

בתחילת הקשר הוא שאל אותי אם אני שומרת נגיעה ועניתי לו שכן.

הוא אמר לי שהוא לא- אבל ממני הוא כן שמר נגיעה, ולאט לאט הוא התחיל לשמור נגיעה גם מבנות אחרות.

עד עכשיו שמרנו נגיעה והלך לנו ממש טוב!

אני כבר בשלב שאני מוכנה להתחתן ואמרתי לו את זה.

הוא אמר לי שהוא קרא פסק הלכה שאומר שלא כדאי להתחתן לפני שהוא משתחרר מהצבא (שזה עוד שנתיים) כי זה גורם עוול לאישה,

לו זה מאוד חשוב לא להתחתן לפני שהוא מסיים את הצבא,מבחינתי זה בסדר להתחתן לפני שהוא מסיים את הצבא.

לי זה מאוד חשוב העניין של שמירת נגיעה עד החתונה, ומבחינתו אפשר להקל טיפה בנושא כי זה קשה להישאר במצב הזה שנתיים.

אני לא יודעת מה לעשות? שנינו לא מתכוונים להתפשר על העקרונות שלנו, אבל גם לא מסוגלים להישאר יותר במצב הזה.

אשמח לקבל תשובה מפורטת.

תודה רבה!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשמח לעזור בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן