שמות לבנות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 01/09/05 07:39 כז באב התשסה

שאלה

שלום לרב,

נולדה לנו ב"ה שלישיה (שתי בנות ובן) ביום א', כ"ג אב.

1.בשבת אנו מתכוונים לתת שם לשתי הבנות, בחרנו את השמות הלל ואורי ("קומי אורי כי בא אורך...")-

רצינו לדעת האם השמות בסדר.

לבן נקרא שם ב"ה בברית מילה, מתי שהיא תתקיים.

2.הרכים הנולדים מאושפזים בפגיה כי הם נולדו בשלב די מוקדם של ההריון- האם יש פרקי תהילים ספציפיים שצריך להגיד לרפואתם?

תודה רבה,

אלעד

תשובה

בס"ד

מזל טוב!

1- אלה שמות של בנים. חפשו שמות של בנות.

2- יאמרו ל"ז מזמורים אלו: כ, ו, ט, יג, טז, יח', כב', כג', כה' ל, לא, לב, לג, לו, לז, לח, לט, מא, מט, נה, נו, סט, פו, פח, פט, צ, צא, קב, קג, קד, קז, קטז, קיח, קמב, קמג, קכח.

אח"כ יאמר: כל פסוקי האותיות מהשם קרע שטן בפרק קי"ט מכל אות שמונה פסוקים.

מזל טוב שנית