שם לתינוקת

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 23/07/18 11:17 יא באב התשעח

שאלה

שלום רב,

נולדה לי בת בשעה טובה ואני רוצה לקרוא לה בשם-להיה- שישמע כמו לה השם.. האם זה שם מתאים? והאם כך צריך לאיית אותו?

חשבתי לאיית אותו כמו -לאיה- אבל המשמעות לא באה לידי ביטוי באותיות אלה.

תודה על המענה.

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית נברך אתכם בסימן נאה ובמזל יאה ויהי רצון שתזכו לגדלה מתוך נחת בריאות ושמחה אמן.

לדעתי כדאי לכם לחשוב על שם אחר.

ואם נפשכם חפצה להודות להשם יתברך על המתנה הגדולה לה זכיתם יש הרבה שמות שמבטאים רגש זה.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.