שלום בית

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 05/05/13 23:52 כה באייר התשעג

שאלה

1. כבוד הרב למה אני נשואה פעמיים לקמצנים , גאוותים . אנוכיים

2. למה בגעלי מחכה להוראות ומתנבג כמו רובוט - ושאני אומרת לו תדגיל ראש הוא טוען שהוא רואו שתזרקי אותי או שתסבליי אבל לא משתנה

3. הוא טוען בפני חבריו שאיין לו טענות אבל הוא מתפלא שאני מתלוננת

אני לא יודעת מזה טיולים פעם בחצי שנה אולי בקושי מסעדה לילדים מה התיקון שלי למה אני סובלת בעל כזה מה עושים הילדים שלי אפילו רואים אייך הוא מחפש אותי ותמיד מאיים כאילו אני ילדה שלו ,את רוצה לראות אייך אני הולך? הוא ממש דון גואן קונה בשמים רק לעצמו שתייה חריפה שום דבר לא יקר כשמדובר בעצמו אבל אני והילדים סוג ד' לסתפר לבד לא לוקח את הבן שלי הולך לאמא שלו היא גרה מולי ולא חוזר מהר פשוט מתנקם בי אני ממש חסרת אונים ודואגת מפחדת גם להתגרש פעם שנייה

יש משהו לא תקין בשם שלי איין לי עבודה קבועה לא נישואים מצליחים

ברוך השם שיש לי את הילדים והמשפחה שלי . אבא שלי ז"ל (הייתי בת 9 נפטר מדום לב) אבא זהב בדיוק ההיפך אני רק בוכה כל השמונה שנים כל חודש וכל שבוע ממש איין אור למה?הילדים שלי מסכנים תעזור לי אני שומרת טהרה , מדליקה נרות שני וחמישי ר"ח גם עושה קידוש , הבדלה אז למה ? הקב"ה ללא אוהב אותי שכח אותי למה איין לי בעל נורמלי ועבודה טובה הוא מרוויח גם כמפיק אירועים וגם בעבודה

תשובה

שלום!

הטוב ביותר שתפנו ליועץ נישואין בהקדם, כדי להחזיר את השלום בבית.

בהצלחה!