שלום בית -כמה שווה?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 20/09/12 23:46 ד בתשרי התשעג

שאלה

בס"ד שלום לכבוד הרב"

, אישתי רוצה שאתחייב בחוזה על וויתור כל הרכוש המשותף כולל חסכונות ותשלומים עתידיים של פיצויי פנסיה רכוש וכן כל הוצאות הבית בתמורה לשולם בית בקיצור אם אנחנו מתגרשים חו"ש אזי 35 שנות עבודה שלי ירדו לטימיון האם בית בדין הרבני יסכים לאשר הסכם שכזה האם זו לא התאבדות עד היכן שלום בית? כאן מדובר בשווי של מעל לשני מיליון שקל איפה הגבול ?

תודה בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה .

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אני חושב שאם תחתום על הסכם דרקוני כזה זה רק יגביר לה את התאבון להתגרש, הרי היא תתעשר מכך! כך שאתה משלם בשביל שלום בית ומקבל תמריצים לגירושין, איפה פה ההגיון?

אני ממליץ לגשת לאנשי מקצוע בתחום המשפחה.

בברכה,

דני ארגמן