שירת בנות 2

חדשות כיפה הרב שי פירון 28/02/02 08:11 טז באדר התשסב

שאלה

בס"ד

שלום,

תודה על התשובות שנתתה לי ועל כך תבורך

יש לי בנושא זה עוד שאלה

אם שאני עוברת במסדרון האולפנא ושרה סתם להנהתי

בהפסקה ויש חחש שרב יעבור,

או שאני שרה בכיתה בהפסקה שהדלת פתוחה ויש חשש שהרב יעבור, להודיע הודעה. או שאני עוברת בסמוך לחדר שלו.

מה הלכה לכל אחד מדברים האלה?

תשובה

ב"ה,

שלום לך!

ההלכה אומרת שחיים טבעיים אינם חיים שכל הזמן צריך לשאול: "ומה יקרה אם..."
צריך להשתדל להיות נורמאלי, זורם. אוהב חיים וחווה חוויות.
להיות מאמין אין פירושו להיות עצבני. השתדלי להקפיד על צניעות אך בה בעת להתנהג בחופשיות ומתוך שמחה גדולה.
השתדלי לחיות חיים שיש בהם הרבה שירה: במסדרון האולפנא לבנות ובכיתה גם אם הדלת פתוחה. ואם את מהלכת ברחוב, אז כבר השאלה שונה לחלוטין...אבל באולפנא: "שירו שיר. אמן!!!"

בברכה,

שי