שירות לאומי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 06/03/18 09:47 יט באדר התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב

אני בשנה ראשונה של שירות לאומי.

עד עכשיו עשיתי בבית חולים במחלקת יולדות והאחות אחראית שלי "העיפה" אותי..

כי לא הגעתי ואחרתי הרבה..

השאלה היא כזאת..

האם להמשיך את השירות בבית ספר יסודי (משהו שהוא תחום שאני פחות מתחברת ואוהבת )

או לעזוב את השירות ולהתחיל מדרשה בשילוב עבודה..

וזה פוגע באידאל

וגם אם אני לא אלמד עכשיו על התמדה ואחריות יהיה לי קשה בהמשך החיים.

אשמח ליעוץ והכוונה מהרב

תודה מראש

תשובה

ב"ה

שלום.

כדאי לך לשרת בתחום שאת אוהבת ומתחברת אליו והוא קרוב לליבך.

גם אם יש קשיים אז זה הזמן להתמודד עד כמה שניתן. מפני שלהרים ידיים ולהתייאש זה הדבר הקל ביותר שאפשר לעשות אבל זה לא הדבר הנכון.

קשיים תמיד יש ותמיד יהיו כי כך הוא טבע העולם והאתגר הוא להתמודד בתוך המסגרות הקיימות ולא לברוח מהם .

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.