שינוי שם

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 16/10/05 11:39 יג בתשרי התשסו

שאלה

שלום,

שמי שרית.ברצוני לדעת האם כדאי לי לשנות את שמי.אני רווקה בת 39 ותהיתי האם זה יכול לשנות את מזלי.אם כן,לאן לפנות ע"מ להתיעץ לגבי השם המתאים?

תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה
אני מציע לא לעשות זאת.
שינוי שם הוא עניין שעושים אותו לעיתים נדירות מאוד, ובדרך כלל כשמדובר בחולה אנוש.
אני מבין מאוד את הרצון לנסות כל דרך אפשרית להתחתן, ולעיתים יש תחושה שדרך שינוי השם ניתן לשנות את המזל, אולם אנחנו לא בונים את הנישואין על המזל כי אם על מציאה ובחירה בדרך הטבעית, ובדרך זו אין משמעות למזל. אני מציע לך לא לבנות על המזל, אלא לנסות את כל הסיכויים הממשיים, ובעהי"ת תמצאי את זיווגך.

כל טוב ושמחינו בשמחות