שינוי שם

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 19/09/17 10:43 כח באלול התשעז

שאלה

שלום הרב,

שמי אליה והבנתי שזה שם שלא הכי טוב לבת מכיוון שזה שם לבן.

אני נתקלת בקשיים רבים ולכן רוצה להתייעץ בנוגע לשם שלי אם כדאי לשנות אותו או להוסיף שם. אינני יודעת למי עליי לפנות, אשמח מאוד לעזרה.

תודה

אליה

תשובה

ב"ה

שלום.

שינוי שם או החלפתו אינו פתרון לבעיות.

השינוי היחיד שיכול לשנות את המזל של האדם הוא שינוי במעשים שהוא עושה ובמחשבות שהוא חושב.

אם תחשבי טוב ותעשי טוב הרי שהטוב הזה יחזור אלייך וממילא כל מהלך חייך ישתנו לטובה.

הכל מתחיל מהשינוי הפנימי שעלייך לעשות.

השם אליה שהוא גם שם של בת והוא שם טוב.

תתפללי להשם שיעזור לך להיות מודעת לעולם הפנימי הקיים בתוכך ולהפנות אותו לטוב.

בהצלחה, ושנה טובה

עוזיאל אליהו,

.