שינוי שם

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 15/10/18 11:59 ו בחשון התשעט

שאלה

שלום רב, מילדות אני אימפולסיבית ותוקפנית, הפסדתי המון חברים לחיים בגלל זה, אני חסרת מזל בהכל בכל מה שאני נוגעת מתפרק לי בידיים אני הורסת הכל, מגיל קטן אני תמיד נופלת ושוברת משהו בגוף, לכל מקום חדש שאני מגיעה זה אותו סיפור, איזה שם יכול להוות לי שינוי לחיים? אותיות מסוימות, ערך נומרולוגי

תשובה

ב"ה

שלום.

ברוך השם שאת חיה ו"בועטת" השם בירך אותך בכוחות גדולים ועצומים. ונתן לך ייעוד ושליחות בעולם. שם לך מטרה והעמיד אותך בניסיון. אסור לך לשפוט את עצמיך לשילה ולראות רק את הדברים "הלא טובים" שאת עושה.

יש בך המון עוצמה וכוח ומנהיגות ודבקות במטרה ועקשנות שהם מידות טובות.

את צריכה לנתב את כוחותייך לעשיית טוב . שינוי השם אין בו כדי לנתב אותך ללא שאת תעשי מעשים מעצמיך .

לפי השאלה שכתבת את מאוד משמעותית ולכל מקום שאת מגיעה יש לך שם נוכחות.

אז בעזרת הנוכחות הזו תפיצי אור וטוב בעולם.

תנסי לראות טוב וגם לחשוב טוב ואז לפתע תחושי שגם המעשים שאת עושה הם רק לטוב ובטוב.

כדאי לך לעיין בפרקי אבות ובמפרשים השונים ב פרק ג משנה ן על הדברי חכמים "ובטוב העולם נידון".

ויהי רצון שתראי ברכה והצלחה בכל מעשה ידייך אמן.

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.