שינוי כיון בפרנסה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 04/09/05 01:27 ל באב התשסה

שאלה

בשלב זה של חיי אני נמצאת בתקופה קשה של לבטים , פרשת דרכים ואיני מוצאת את עצמי.אני מרגישה צורך עז לעשות שינוי בעיסוקיי. אני עובדת במקום עבודה כ- 10 שנים , מדובר במקום מסודר עם כל התנאים הסוציאליים ובכל זאת אני רוצה לעזוב הכל ולהתפתח בכיוון אחר, עצמאי יותר..ברצוני לציין שככול שרצוני גובר כך אני פוחדת , פוחדת מהלא נודע , פוחדת שמא אשאר ללא פרנסה , פוחדת בשל האחריות הגדולה שעל כתפיי (משפחה וילדים, אגב הבעל תומך) לא טוב לי במקום העבודה , אני מרגישה שמיציתי ועפ"י תחושת הבטן אני צריכה להמשיך הלאה.. בבקשה תעזרו לי

תשובה

בס"ד

קחי חופשה ללא תשלום למשך איזה זמן ונסי את עצמך במקום חדש. אם זה הולך בחדש - ילכו כל הפחדים. אם לא ילך - ילכו כל המחשבות.

תתיעצי שנית אחרי הנסיון.

בהצלחה