שינה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 02/04/11 23:59 כז באדר ב'

שאלה

לכבוד הרב שלום!

אני בן האדם שאוהב לישון הרבה אבל בזמן האחרון אני פשוט לא מפסיקה לישון אני גמורה ישנה מוקדם וקמה מאוחר וישנה צהריים אני לא יודעת מזה אומר וזה מפחיד אותי חברה שלי אמרה הנשמה צריכה את השינה וכשישנים הרבה זה לא סימן טוב אני לא יודעת מה לעשות זה אומר משו לגביי הנשמה שלי ?!

ואיך אני משנה את זה?

אשמח לעצה

תשובה

ב"ה

שלום,

קודם ללכת לרופא לבדוק אם יש משהו גופני לא תקין, ולטפל בזה,

אלוי אין לך פעילויות מענינות ולכן את מרבה לישון,

לגבי הנשמה זה לא אומר כלום,
לכל אדם יש נשמה טהורה ולכל אדם יש יעוד ותפקיד בעולם, וצריך לקיים אותו, ולא שייך לומר שהנשמה אומרת לישון הרבה, אלא אדרבא לקום ולעשות.

בברכה,

דני ארגמן