שימוש בספסלי בית הכנסת

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 08/10/03 09:27 יב בתשרי התשסד

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב שמוא-ל אליהו שלום רב

ברצוני לשאול את כבוד הרב האם מותר להשתמש בספסלים של בית כנסת שהרסו ובונים חדש במקומו

שאלנו האם אפשר לקחת את הספסלים אז הם אמרו שבסדר ושאלתינו היא האם מותר להשתמש בספסלים של בית כנסת לסניף חלק מהפעילות של הסניף זה התפילה אך גם סביר להניח שהספסלים ישמשו לפעילות חול אז האם מותר להשתמש בספסלים אלן

סליחה מראש ואבקש תשובה במהירות האפשרית כי אנו צריכים להודיע להם בצודה מראש

נתנאל ולצר

תשובה

בס"ד

אתם צריכים לשלם להם משהו על זה - אפילו משהו סימלי. או שהגבאים יתנו לכם אותם במתנה שלמה וגמורה.