שימוש במיקרוגל

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 18/06/09 03:38 כו בסיון התשסט

שאלה

במקום עבודתי אין הקפדה על מה מחממים במיקרוגל. שאלתי היא, האם מותר להכין במיקרוגל כזה פופקורן בשקית פופקורן להכנה במיקרו שהיא שקית סגורה ואטומה כל עוד לא פותחים אותה לאחר ההכנה.

תודה ושבת שלום!

תשובה

שלום

לכתחילה יש להעביר סמרטוט ולנקות בתוך המקרוגל, ואח"כ לשים בו חצי כוס מים עם סבון, ולהפעיל את המקרוגל עד שהמים יתאדו מעט, ואז מותר לכתחילה לחמם את הפופקורן.

אם אינך יכול להכשיר כך, רק בדוק שאין שאריות אוכל ממשי בפנים, ואז כיוון שהוא מכוסה לגמרי, מותר.

כל טוב