שימוש במיקסר

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 30/06/08 20:17 כז בסיון התשסח

שאלה

שלום רב,

רכשנו מיקסר של kitchen aid אשר מורכב ממנוע, כלי הקצפה וכלי קיבול וברצונינו להשתמש בו למאכלי חלב/פרווה. בנוסף קיבלנו מטחנת בשר אשר מתחברת לאותו המנוע.כיצד ניתן להשתמש בה? האם מספיק כי התוצרת "תיפול" לכלי קיבול נפרד או שיש צורך בשטיפה של גוף המכשיר?

בברכה,

שירלי

תשובה

ב"ה

שלום.

תתחדשו ויהי רצון שהשימוש יהיה לתועלת והכל יצא טעים .

1) כלי הקיבול צריכים להיות נפרדים לחלבי ולבשרי ולפרווה כולל סכינים או מקצפים וכדומה.
2) גוף המנוע יכול לשמש לכל הסוגים .
ומפני שבדרך כלל ניתזים טיפות וכ"ו כדאי לנגב את החלק הנייח לאחר כל שימוש.

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.