שיחה עם אישה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 23/07/13 20:17 טז באב התשעג

שאלה

בס"ד

שלום לכבוד הרב.

לפני כמה זמן נקלעתי לוויכוח אמוני עם איזה בחור. (כל זה קרה דרך הפייסבוק)

ב"ה לאט לאט אני מוכיחה לו עוד ועוד דברים - ולדעתי גם יש הצלחה!

במהלך הדיון הסוער- חשבתי על זה שאולי יש בעיה בדרכיי הרי אסור לגבר להרבות שיחה עם האישה.

אך כאן מדובר בשיחה אינטרנטית וערכית (שלדעתי גם עוזרת..). האם יש בעיה בדרכי?

- - אם זה חשוב: אני לא חברה של אותו אדם בפייסבוק (אלא הכל בהודעות) כך שהוא לא יכול לראות תמונות והכל - -

תודה רבה!

תשובה

בס"ד
שלום רב,

במציאות שאת מתארת - אם לא הופכים את זה להכרות רחבה יותר, ואם ממילא כבר יש קשר, את יכולה להמשיך את השיח לעוד פרק זמן עד שהענין יגיע למיצוי.
את חייבת להיות זהירה מאוד ומודעת לאפשרות של חימום הקשר והפיכתו לקשר אישי וכו' - אלא אם כן זה בסיס לקשר שיביא לחתונה.