שידוכים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 06/07/11 11:53 ד בתמוז התשעא

שאלה

שלום!

אני לא יודעת אם אני פונה לאדם הנכון, אבל אני בחורה בת 35 רווקה תורנית.לצערי לא הולך לי בשידוכים, אני מחפשת בחור ענו, מבית דתי ומכירים לי בחורים מכול המגזר הדתי , מהמסורתי ועד החרדי, אבל את הפלח שוק התורני, לא מכירים לי ודווקא הם סוג הבחורים שמאוד מדברים אלי.

אולי הרב מכיר ? יודע על שדכנים מהמגזר הזה? ( יש כאלה שאני רשומה כבר אצלהם, אבל קשה להם למצוא מהסוג הזה, לא נשארו כמעט בחורים כאלו) אולי הרב מכיר בעצמו בחור באמת ירא שמים מבית דתי?

תודה

תשובה

ב"ה,

שלום,

אני לא עוסק בשידוכים אבל בט"ו באב מתקיים מיזם רציני למפגשים בירושלים,

פרטים נוספים בקישור כאן,

www.hamifgashim.com

בברכה,

דני ארגמן