שידוך

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 12/07/12 14:59 כב בתמוז התשעב

שאלה

האם ישנה אפשרות שפספסתי את השידוך שלי??

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אין דבר כזה פיפסתי!
כבר רבי נחמן קבע שהיאוש הוא האוייב הקשה ביותר.
רק לא להתייאש.

אין סיבה שתוותרי על בן זוג רווק בריא ושמח, אבל כדי להראות לך שמוצאים פתרונות גם במצבים קשים אני מוסיף ומספר:

הכרתי אישית בחורה שהגיע לגיל מבוגר כרווקה, לבסוף התחתנה עם אלמן שהיו לו שלשה ילדים, פגשתי אותה מספר פעמים אחר כך והיו לה חיים מאושרים מאוד.
אני מכיר נכה מתאונת דרכים, מרותקת לכיסא גלגלים שהתחתנה באושר.
וכן בחורה עיוורת שהתחתנה עם רווק שאין לו שום נכות.

לכן גם אם את מבוגרת ואולי יש לך עוד קשיים למצוא בן זוג - לעולם לא מאוחר ואין סיבה להתיאש.

אגב, היום האינטרנט מציע אתרים מצויינים להכיר בני זוג - אני מכיר הרבה הצלחות של האמצעים הללו.