שידוך

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 28/05/12 00:37 ז בסיון התשעב

שאלה

שלום כבוד הרב!

יש לי חברה שמנסה לשדך (אשריה!) והיא דיברה עם איזה בחור כמה פעמים לגבי. פעם הוא אמר שלא רלוונטי, בפעם האחרת כן רלוונטי, ועכשיו שוב הוא אומר שזה לא רלוונטי..

מה אם יבוא ושוב יגיד שזה רלוונטי? האם לנסות? מה זה אומר על הבחור?

אני לא פוסלת בחורים סתם וזה לא אומר שהוא בחור לא טוב ח"ו אבל באמת, זה די הראה לי חוסר החלטיות..

בתודה רבה ובשורות טובות!

תשובה

ב"ה,

שלום,

זה לא מלמד על חוסר החלטיות, כי יתכן שהיו לו הצעות נוספות,

ככלל לא כדאי להדביק תויות על אנשים לפני שיודעים את כל ההקשר, וגם אז צריך לדון לכף זכות.

בברכה,

דני ארגמן