שידוך 10

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 15/11/10 23:40 ח בכסלו התשעא

שאלה

הכרתי בחור שמאוד רציתי אך מה שטיפחתי לעצמי במחשבה היה אחרת מהבחור שהכרתי חשבתי שהבחור ברמה דתית כמוני אך גיליתי שלא בנוסף המראה החיצוני שלו גם לא מוצא חן בעיני זה מגיע למצב שאני לפעמים מתביישת לצאת איתו וזה ממש יצר הרע מבחינתי אני עובדת על כל המידות ואני יודעת שזו גאווה אני מצד אחד לא רוצה לפגוע אנחנו כמה שבועות ביחד ואני לא מרגישה בנוח שאני איתו לעומת זאת שאנחנו מדברים בטלפון אני פחות או יותר רוצה לראותו אך שזה מגיע לפגישה אני מתבאסת מאוד בוסף הוא לא שומר נגיעה וזה דבר שאי מאוד מקפידה עליו וגם על זה אני מתביישת לדבר אך הוא מקפיד בדברים אחרים .. מצד אחד אני חוששת שהתרגלתי אליו ומצד שני אני מפחדת לפגוע בו מה לעשות ? למה זה כל כך קשה למצוא זיווג ?

תשובה

לשואלת שלום,

תנאי בסיסי לקשר הוא שהבחור ימצא חן בעניך, מבלי לחפש סיבות או זויות מסוימות שרק שם הוא מוצא חן בעניך,
צריך שיהא מוצא חן באופן פשוט בלי מאמץ מצידך,
אם היסוד בזה לא קיים אז צריך לבחון אם יש טעם להמשיך בקשר כזה.
כמובן את לא צריכה להמשיך איתו רק כדי שהוא לא יפגע, אם החלטת להפסיק תעשי זאת ברגישות ולא לחשוש יותר מדי.

בברכה,

דני ארגמן