שחייה בבריכה מעורבת בזמנים רקיים

חדשות כיפה הרב שי פירון 04/08/02 02:23 כו באב התשסב

שאלה

לכבוד הרב שלום רב

שמי אייל ואני חוזר בתשובה(מאז שהלכתי לישיבת ההסדר) בכל מקרה לפניי הישיבה הייתי הולך לבריכה מעורבת(בעוונתיי הרבים) בצורה קבועה אך באמת שרק לצורך שחייה. ובאמת לאחר עיון הגעתי למסקנה שאסור לי ללכת לבריכה המוערבת אך באזורי אין שום בריכה נפרדת שניתן לשחות בה בימות החורף ובכלל מכיוון שהמים מאוד מלוכלכים ואין נתביי שחייה פנויים (מדובר בשחייה של 1 קילומטר ) והשחייה מאוד חסרה לי. שאלתי האם מותר לי ללכת לבריכה המעורבת(מכיוון שהיא מסודרת ונקייה) בשעות שידוע לי שאין הרבה אנשים במיוחד נשים צעירות ובמידה ונכנסת מישהי למים תמיד יהיו מסלולים פנויים רחוקים

בתודה אייל

תשובה

ב"ה

צר לי על תשובתי החדה והברורה:

אין לך מה לחפש בברכה מעורבת בין אם השוחים האחרים קרובים או רחוקים, לפני או מאחור, למעלה או למטה.

בברכה,

שי