שחיה בבריכה לצורך השגחה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 28/07/09 22:46 ז באב התשסט

שאלה

אהלן!

יש לי בת דודה נכה, ושאלתי היא האם אני יכולה להכנס עימה יחד לבריכה מעורבת, אך ורק לצורך השגחה עליה? כמובן שבצניעות!

(ד"א הוריה של הילדה נמצאים בנופש אך גם הם רוצים לעיתים להשתחרר מהשגרה, ולכן בקשו זאת ממני)

תודה רבה!

תשובה

ב"ה

שלום וברכה!

אשריך ואשרי חלקך שאת מוכנה לקיים מצווה של גמלות חסדים. כדי שמצווה זו לא תהיה מצווה הבאה בעבירה כדאי לך לחפש בריכה לא מעורבת וכך תוכלי לשחות איתה ללא הגבלות אם הדבר לא מתאפשר אז את יכולה לקחת אותה לברכה מעורבת ולהיות שם עם לבוש מלא.

בברכה

עוזיעל אליהו