שאלות בזמן בדייט

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 12/12/12 18:58 כח בכסלו התשעג

שאלה

שלום הרב!

רציתי לשאול איזה שאלות ונושאי דיבור צריכים לשאול במפגש הראשון (ופגישות הראשונות)עם הבחורה??

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא כל כך חשוב תוכן השאלות העיקר שתהיה השקעה ביצירתאוירה טובה, כדי לתת הזדמנות טובה אם מדובר בהצעה שיש לה סיכוי.

באופן מעשי צריך להתענין בבחורה שאתה פוגש, מה מענין אותה, מה היא אוהבת מה היא רוצה לספר וכו',

כמובן זה צריך להיות דו צדדי, ספר על עצמך, ואפשר לה לדבר כאוות נפשה, אם יש לה נטיה לדיבור - תאפשר לה תקשיב ותתענין, ואם יש לה נטיה לשקט, תיזום יותר שיתוף מצדך.

בברכה,

דני ארגמן