הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 20/06/10 15:03 ח בתמוז התשע

שאלה

לרב שלום! רציתי לשאול את הרב כאשר אני הולכת לשדכנים מסוימים והם שואלים אותי מה אני מחפשת ואז אני עונה להםמה חשוב אצלי אצל הבחור וישנו דבר עקרוני לי ביותר וחשוב שהייתי רוצה שיהיה אצל בעלי לעתיד ואחד מהם הוא שמירת הלשון נושא זה מאוד חשוב לי האם יש צורך לבקש זאת מהשדכנים שיפנו זאת לבחור או שזה לא עניין שיש צורך להדגיש

תשובה

בס"ד
שלום רב,

את יכולה להתיעץ עם השדכן - הוא מתמצא בנושאים הללו יותר טוב מכולם והוא יאמר לך אם מתאים או לא מתאים להעלות עניין זה.
מכל מקום תבורכי שאלו הדברים שחשובים לך אצל החתן שאת מבקשת - זהו בסיס איתן לבניין המשפחה.
בהצלחה!