רע לי. איך לצאת מהדיכאון הזה כבר?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 09/12/21 05:11 ה בטבת התשפב

שאלה

איך לצאת מהדיכאון הזה כבר?

תשובה

הי לך.

כמה שאת צודקת! דיכאון ודכדוך אלה דברים מבאסים, ולפעמים קשה לצאת מהם. אבל היי, עצם זה שכתבת אלינו מראה שאת כבר מתחילה את המסע הזה! הצלחת לעשות משהו חיובי בכיוון, ויכול להיות שזה לא הדבר היחיד שעשית. ועל זה כל הכבוד לך.

לא כל עצבות או דכדוך הם "דיכאון", אבל זה לא אומר שזה כיף להיות עצובים. לכן כדאי לברר כמה זמן אנחנו מרגישים ככה, ומה זה גורם לנו לעשות או להימנע מלעשות.

אז דבר ראשון - את לא לבד. אנחנו כאן איתך ונשמח להמשיך להיות גם בהמשך. את מאוד מוזמנת לכתוב לנו ולדבר איתנו כמה שתרצי!

דבר שני - יש כאן קישור לתשובה מפורטת בנושא של התמודדות עם דיכאון. אולי היא קצת תעזור:

https://www.makshivim.org.il/answer?id=1116250

מזמינים אותך מאוד גם לדבר איתנו במוקד הטלפוני, בכוכבית 8298. המשיבות שלנו כאן וישמחו להקשיב לך ולחשוב יחד איתך.

המון בהצלחה!