ריקודים ללא מחיצה בחתונת אחותי

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/01/07 19:07 י בשבט התשסז

שאלה

לאחותי יש חבר כבר מעל לחצי שנה וכבר ברור שזה הולך לחתונה.

הבעיה היא שאחותי פחות דתיה ממני וכנראה שהריקודים יהיו בלי מחיצה (ברור שהם לא יהיו לגמרי מעורבים חס וחלילה).

מצד אחד אני לא רוקדת ליד גברים אם אין מחיצה אבל מצד שני בכל זאת זאת החתונה של אחותי...

והיא לא תשים מחיצה רק בגללי..מה אפשר לעשות??

תודה מראש

עדי

תשובה

שלום וברכה
באים לחתונה כי זו אחותך, ושמחים איתה.
ואיך רוקדים ? מנסים קודם לדבר על ליבה שתהיה אפשרות לרקוד גם עם מחיצה, אפילו קטנה ופחות בולטת. אם זה לא הולך - מוצאים דרך להקים מעגל יותר רחוק ממעגל הבנים. אם זה לא אפשרי – לא רוקדים, אולם בדרך כלל הדבר אפשרי.

כל טוב