רייקי

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 28/04/02 15:42 טז באייר התשסב

שאלה

לה"ו

לכבוד הרב שמואל אליהו שליט"א

האם מותר להשתמש בידע ובאנרגיה של רייקי לצורך ריפוי , הקלת כאבים מחולים?

עברתי קורס ראשון ברייקי שזה שימוש באנרגיה לצורך הקלה בכאבים,כמו שמשתמשים בתרופות שהרופא נותן ,מתוך הכרה שזהו רק אמצעי לריפוי, הקב"ה הוא הרופא מעל כולם והרייקי זה רק דרך כדי להגיע לרפואה ובריאות.ולכן קודם צריך להתפלל לה' שישלח רפואה ,והאם אפשר לעשות את זה באמצעות הרייקי.

בברכה,

חבצלת.

תשובה

בס"ד

מותר להשתמש בידע ובאנרגיה של רייקי לצורך ריפוי , הקלת כאבים מחולים.
עצם השימוש הוא חיובי כמו כל תרופה.

רק,,,
צריך להזהר בלימוד ובשימוש זה כי יש הקושרים בשלבים מסוימים את הענין הזה עם ע"ז כמו כל הלימודים הרוחניים.
צריך זהירות בעיקר בעת הלימוד, כי חלק מהמלמדים נגועים בע"ז. ולכן יש לשים לב מה עושים בעת הלימוד.

רפואה שלמה