קשר ?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/06/13 17:40 טז בתמוז התשעג

שאלה

שלום:)

אני בת 18 וכבר תקופה ארוכה שאני חושבת על מישהו. הוא מהיישוב שלי ומאז שראיתי אותו הרגשתי משהו,שהוא מתאים לי..אני יודעת שזה עדיין בגדר ״התאהבות״ כי אפילו לא דיברנו וזה רק על סמך דברים חיצוניים שאני יודעת עליו. כמובן שלא על זה אבסס קשר, אבל השאלה שלי היא מה אני אמורה לעשות אם אני רוצה קשר איתו ולנסות לצאת איתו (למטרת נישואין בסופו של דבר)? כי עש לי תחושה שגם הוא מתעניין בי. וכמובן שאני רוצה להפוך את זה לקשר עמוק ואהבה ולא התאהבות..(אני יודעת את ההבדל נראה לי.)

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

כדאי לערוך בירור מוקדם על האופי שלו, איך הוא מבחינה חברתית ודתית,
אחר כך ליצור קשר באופן ישיר או עקיף על ידי מישהי אחרת שתציע לו אותך.

בברכה,

דני ארגמן