קשה לי להיות לבד. אני רוצה חיבוק. אפשר?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 01/04/21 08:34 יט בניסן התשפא

שאלה

קשה לי להיות לבד

אני רוצה חיבוק

אפשר?

תשובה

שלום לך.

בטח שאפשר! כולנו לפעמים מרגישים לבד. כולנו צריכים חיבוק טוב מדי פעם. עדיף כל יום. זה דבר טוב.

עוד דבר שעוזר להתגבר על הבדידות והדכדוך הוא - לדבר. ובשביל זה אנחנו כאן. להקשיב לך. לשמוע מה קורה. אולי אפילו לחשוב איתך ביחד על כיוונים כדי להרגיש טוב יותר.

אפשר ומומלץ לכתוב אלינו כאן באתר יותר בהרחבה, ונשמח להתייחס. עוד יותר מומלץ לדבר איתנו במוקד הטלפוני: כוכבית 8298. באופן אנונימי, בלי הגבלה או התחייבות, אפשר לדבר על הכל. שווה. עוד אפשרות היא מוקד הווטסאפ: 052-468-3927. גם כאן אפשר להתכתב איתנו, לשתף ולהתייעץ.

מחכים לשמוע ממך, ולנסות לעזור.

ובינתיים: חיבוק!