קריאת תהילים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/03/20 19:28 ד בניסן התשפ

שאלה

היי, יש לי קבוצת תהילים שמחולק ל2 ספרי תהילים שקוראות לזרע בר קיימא/לידה קלה.

יש בנות שילדו ושמו אמצעי מניעה ואנחנו מתפללות עליהן לזרע בר קיימא זה ברכה לבטלה ? ואם כן צריך להוריד אותן מרשימה או אפשר להשאיר ?

תשובה

שלום וברכה

נשים רבות רבות משתמשות באמצעי מניעה כחלק מבניית המשפחה שלהן, והכנה לקראת ההמשך, לזרע של קיימא בבריאות האישה ובשמחת המשפחה.

על כן, תפילה עליהן אינה לבטלה, אלא להיפך: שיזכו כולן ללדת בשמחה, בבריאות ובשלמות המשפחה.

כל טוב ושמחה