קירבת ה'

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 24/05/07 10:54 ז בסיון התשסז

שאלה

שלום

קודם כל תודה רבה רבה על העזרה מראש.

אני (בת 17) מרגישה שכמה שאני מנסה לעשות מצוות וחסדים וללמוד תורה ולעזור אני מרגישה רחוקה מ-ה'.

אני לא מרגישה שטוב לו איתי. כאילו כמה שאני עובדת- אין קשר של הרגשה של-הנה הוא שמח ממה שעשיתי. מבין

לא שאני מצפה למשהו בומבסטי אבל רק לדעת אם אני בכלל בכיוון!!

מה אפשר לעשות?

ממש תודה ושבוע טוב!

תשובה

שלום לך,
שאלתך חשובה, אולם אין הקב"ה "שמח" במעשייך או "עצוב" , אין אצלו רגשות כלל.
הדבר אותו את מחפשת זה לחוש את השגחתו עלייך וזה דבר שניתן להשיג ע"י הגברת האמונה בקרבך , והבנת משמעות שאיפתך הנישגת ע"י לימוד אמונה.
בברכה,
אריאל פריש